Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

O explozie a avut loc în apropierea autocarului Borussiei, iar fundașul Marc Bartra (26 de ani) a fost rănit și transportat de urgență la spital.

Potrivit Marca, explozia s-a produs la 10 km de stadionul pe care este programată partida. Suflul exploziei a spart geamurile autocarului, iar Bartra a fost cel care a avut cel mai mult de suferit.

Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei, a fost vorba despre explozia unei bombe, dar jucătorii sunt acum în siguranță. Nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei.

Se confirmă faptul că Bartra este în afara oricărui pericol. Spaniolul a suferit câteva tăieturi minore pe braț, de la fragmentele de geam, însă starea lui este una bună.

Partida a fost amânată pentru mâine seară.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews