Mirel Rădoi este noul antrenor al echipei naționale de tineret a României, informează siteul Federației Române de Fotbal.

irel Rădoi va conduce echipa naționala U21 atât în finalul acestei campanii, cât și în cea viitoare. Acesta va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc vineri, 3 august, la Casa Fotbalului, în sala "Ioan Chirilă", de la ora 12.30.

Începând din martie 2018, fostul internațional român, Mirel Rădoi, a ocupat funcția de manager sportiv al echipei naționale U21 a României, iar acum va prelua banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită.

Rădoi are în plamares 67 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Mirel Rădoi a obținut cea mai mare notă, 9,86, la examenul pentru obținearea licenței UEFA A de antrenor (ultima atestare pentru tehnicieni înaintea celei PRO), care a avut loc săptămâna trecută. Examenul final a constat într-un test scris, o probă practică și prezentarea lucrării de licență.