Fostul mare internațional român, Ladislau Boloni, a declarat că deși a fost un fotbalist de picior stâng, în viața politică simpatizează cu dreapta, relatează Hirado. Actualul antrenor al lui Anvers din Belgia, a vorbit pentru cotidianul maghiar Kronika despre viitoarele alegeri din Ungaria.

„Cred că electoratul nu este naiv, nu s-a născut ieri: are familie, copii, deține experiență de viață și principii. Simte și cântărește faptele, iar dacă majoritatea este de partea Fidesz, acest lucru are antecedente și
are o explicație”, a declarat tehnicianul născut la Târgu Mureș.

Potrivit omului de fotbal, astăzi, în Europa, nu se poate vorbi deschis despre imigrație, iar dacă se încearcă asta, atunci fie se minte, fie se vorbește foarte dur și ca la ușa cortului, ceea ce nu este bine pentru nimeni. În opinia sa, motivul pentru care nimeni nu are o soluție pentru migrație este acela că nimeni nu știe care este măsura fenomenului și când se va termina aceasta.

Bölöni consideră că Europa ar putea elabora un „plan de afaceri” pentru a se îngriji de zece milioane de persoane, dar nimeni nu vorbește despre cifre, „ceea ce face toată situația, infamă”. În opinia sa, unul dintre răspunsurile concrete, extrem de rare, a fost – cu tot cu controversa din jurul acestuia – soluția maghiară, și anume construcția gardului. A mai spus că acest lucru îl consideră o provocare pozitivă, întrucât obligă Europa să se ocupe de situație, arată sursa citată.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews