Generația „UEFAntastică” a Stelei București a pozat pentru un calendar inedit. Sub îndrumarea designerului Florin Dobre steliștii s-au unit și pregătesc a doua gală pentru Mihai Neșu.

„E puțin mai greu ca la fotbal. La fotbal totul e natural, te mai strâmbi. Aici trebuie să stai drept, te mai strânge cravata. Sperăm ca toate calendarele pe care le vom face să fie toate vândute, pentru că Mihăiță chiar are nevoie și vom fi în continuare alături de el”, a spus Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei.

Am multe amintiri comune cu el, mai ales că eu am venit în vara anului 2000, el în iarna aceea. Pentru el, antrenamentul era ca și un meci. Era 360 de grade opus de omul care era după antrenamente și după meciuri. În afară, era un om extraordinar, dar în timpul antrenamentului și al meciului puteai să fii și fratele lui, că nu conta. A fost genul de jucător pe care și l-ar dori oricare dintre noi, dacă ar fi antrenor”, a completat Rădoi.

Pe 26 mai de la ora 16:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, sub motto-ul „Uniți pentru Mihai”, trei echipe de fotbal vor strânge fonduri pentru Neșu: NAȚIONALA ROMÂNIEI, UEFANTASTICII STEAUA, PRIETENII MIHAI NEȘU.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews