Fotbalul naște pasiuni nebănuite, puțini fiind cei care știu și ce se află în spatele „cortinei”. Iată că există și mulți jucători de fotbal care poartă o mare credință în suflet, care merg la biserică și care obișnuiesc să spună rugăciuni chiar pe o arenă de fotbal.

Puțină lume știe despre faptul că în vestiarul celor de la Atletico Madrid există un altar creștin unde jucătorii se pot ruga înainte sau la finalul partidelor. În acest loc exista chiar și icoane ortodoxe.

Acest lucru a fost dezvăluit de George Ogăraru, care a punctat și alte câteva lucruri pe care nu le cunoștea până acum despre stadionul Vicente Calderon, care urmează să fie dărâmat, urmând ca din luna iunie a acestui an echipa să evolueze pe noul stadion.

 

Nu știam pina astăzi ca : Filipe Luis, actualul căpitan al Braziliei... a jucat 1 an la Jong Ajax, acum 12...

Posted by George Ogararu on Monday, January 16, 2017


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews