Fostul internațional Ionuț Lupescu, în prezent director al Comisiei Tehnice a UEFA, și- a anunțat, duminică, oficial, candidatura la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal programate la 18 aprilie.

„Sunteți mulți cei care mi-ați solicitat de-a lungul ultimului an să îmi pun experiența, cunoștințele și pasiunea în serviciul fotbalului din țara mea. V-am auzit, am înțeles, am cântărit și am luat decizia, conformă cu dorințele voastre, să îmi depun candidatura la președinția Federației Române de Fotbal”, a scris Lupescu într-un mesaj postat duminică dimineață pe contul personal de Twitter.

Ionuț Lupescu este al treilea candidat la președinția FRF. Până în prezent și-au mai anunțat candidaturile actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, precum și fostul fotbalist Marcel Pușcaș.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit la 12 ianuarie ca alegerile pentru președinția FRF să aibă loc în cadrul Adunării Generale din 18 aprilie. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014.

În vârstă de 49 de ani, Ionuț Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naționala României și a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach sau Bursaspor.

El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005/2011, iar din acest an a fost oficial la UEFA.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews