Jurgen Klopp este antrenorul uneia dintre cele mai în vogă echipe de fotbal din lume: FC Liverpool. Recent, echipa sa a reușit să se califice în finala Ligii Campionilor, după ce a eliminat pe puternica FC Barcelona, într-un moment în care nimeni nu-i dădea vreo șansă.

Tehnicianul german este unul dintre marii antrenori ai Europei, după ce a reușit să câștige campionatul național cu Borussia Dortmund și a jucat deja două finale ale Ligii Campionilor.

Într-un interviu acordat în 2018, acesta a spus că pentru el, Iisus Hristos este cea mai importantă persoană din istoria omenirii.

„Iisus Hristos este cea mai importantă persoană din istoria omenirii. Pentru mine, răspunsul la această întrebare este ușor. Acest tip a venit pe lume cu o misiune clară, deși nu e chiar floare la ureche. La început, a trebuit să-i convingă pe toți că e real, ceea ce nu a fost ușor, mai ales la început. Asta a fost partea ușoară. Apoi, a luat asupra sa toate păcatele noastre și s-a lăsat răstignit pe cruce. Pentru mine, ca și creștin, e cel mai important lucru care s-a întâmplat, pentru că a schimbat totul. A durat ceva până ce Evanghelia s-a răspândit pe glob, chiar dacă s-au mai făcut greșeli pe parcurs. Pentru mine, în ziua de azi, e o mare alinare că cineva a făcut ce-a făcut El”, a spus Klopp.

Nu este prima oară când neamțul își exprimă, public și explicit credința: în 2016, într-un interviu acordat BBC, a reiterat faptul că este creștin.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.