Jurgen Klopp este antrenorul uneia dintre cele mai în vogă echipe de fotbal din lume: FC Liverpool. Recent, echipa sa a reușit să se califice în finala Ligii Campionilor, după ce a eliminat pe puternica FC Barcelona, într-un moment în care nimeni nu-i dădea vreo șansă.

Tehnicianul german este unul dintre marii antrenori ai Europei, după ce a reușit să câștige campionatul național cu Borussia Dortmund și a jucat deja două finale ale Ligii Campionilor.

Într-un interviu acordat în 2018, acesta a spus că pentru el, Iisus Hristos este cea mai importantă persoană din istoria omenirii.

„Iisus Hristos este cea mai importantă persoană din istoria omenirii. Pentru mine, răspunsul la această întrebare este ușor. Acest tip a venit pe lume cu o misiune clară, deși nu e chiar floare la ureche. La început, a trebuit să-i convingă pe toți că e real, ceea ce nu a fost ușor, mai ales la început. Asta a fost partea ușoară. Apoi, a luat asupra sa toate păcatele noastre și s-a lăsat răstignit pe cruce. Pentru mine, ca și creștin, e cel mai important lucru care s-a întâmplat, pentru că a schimbat totul. A durat ceva până ce Evanghelia s-a răspândit pe glob, chiar dacă s-au mai făcut greșeli pe parcurs. Pentru mine, în ziua de azi, e o mare alinare că cineva a făcut ce-a făcut El”, a spus Klopp.

Nu este prima oară când neamțul își exprimă, public și explicit credința: în 2016, într-un interviu acordat BBC, a reiterat faptul că este creștin.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews