Asociația „Uniți sub tricolor” pune la vânzare eșarfe cu mesajul „România/1918”, în vederea Centenarului Unirii. 

„În urma numeroaselor cereri dar și a faptului că reprezintă un material adaptat în totalitate ideii Centenarului Marii Uniri, relansăm poate cel mai apreciat și căutat produs specific stadioanelor pe care joacă naționala, și nu numai, într-o grafică nouă și îmbunătățită.


Prețul unei eșarfe "România / 1918" este de 30 lei și pentru cei care vor lua parte la evenimentele de la Chișinău, dar și la meciul dintre România și Suedia de la Craiova, se poate accesa opțiunea de predare personală, sau livrare poștală, în caz contrar”, se arată în mesajul publicat pe pagina de facebook a asociației.
 
Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a asociației, aici.
 
Asociația „Uniți sub tricolor” este formată din tineri suporteri ai echipei naționale de fotbal a României, militanți pentru reîntregirea țării.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.