Asociația „Uniți sub tricolor” pune la vânzare eșarfe cu mesajul „România/1918”, în vederea Centenarului Unirii. 

„În urma numeroaselor cereri dar și a faptului că reprezintă un material adaptat în totalitate ideii Centenarului Marii Uniri, relansăm poate cel mai apreciat și căutat produs specific stadioanelor pe care joacă naționala, și nu numai, într-o grafică nouă și îmbunătățită.


Prețul unei eșarfe "România / 1918" este de 30 lei și pentru cei care vor lua parte la evenimentele de la Chișinău, dar și la meciul dintre România și Suedia de la Craiova, se poate accesa opțiunea de predare personală, sau livrare poștală, în caz contrar”, se arată în mesajul publicat pe pagina de facebook a asociației.
 
Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a asociației, aici.
 
Asociația „Uniți sub tricolor” este formată din tineri suporteri ai echipei naționale de fotbal a României, militanți pentru reîntregirea țării.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews