ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

"Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru aşa ceva. În plus, în ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Nu ştiu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe.

Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla aşa ceva în Africa aş înţelege, dar suntem în Europa în război. Este o situaţie neacceptabilă. Pe de altă parte avem discuţii cu federaţia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile în deplasare. Condiţiile de muncă sunt dificile. Vreau să spun încă o dată, nu ştiu ce va fi la finalul sezonului, dar până în acest moment nu am discutat şi un m-am înţeles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu.