Într-un meci din campionatul Turciei, dintre Galatasaray și Trabzonspor, au avut loc câteva faze rare pentru un teren de fotbal.

Trabzon a deschis scorul prin Zengin din penalty, în minutul 25, însă echipa a rămas în 10 în repriza secundă după ce Hurmaci a văzut al doilea galben.

Podolski a egalat pentru Galatasaray, în minutul 63. Șapte minute mai târziu, Demir, un alt fotbalist al lui Trabzonspor a văzut al doilea galben și a fost trimis la cabine.

Cu patru minute înainte de final, de la Trabzon au mai fost eliminați alți doi fotbaliști. Cavanda a faultat în careu și arbitrul i-a arătat direct roșu. Jucătorii lui Trabzonspor au protestat, însă cel mai vehement a fost Dursun, care i-a luat cartonașul din mână arbitrului și "l-a eliminat" el pe central.

Astfel, ultimele minute a prins-o pe Galatasaray cu 4 jucători în plus. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 89 din penalty-ul transformat de Inan.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews