Echipele calificate în sferturile Cupei României sunt: Dinamo, Viitorul, Astra, Voluntari, CS Mioveni, ACS Poli Timișoara, CS U Craiova și CFR Cluj.

Rezultate:

LUCEAFĂRUL ORADEA - AFC ASTRA   1-3 (Cigan 40' / Jr. Morais 33', D. Niculae 68', Hlinca 89' - autogol)
FC VIITORUL - PANDURII TÂRGU JIU   3-0 (G. Iancu 30', Vână '62, Purece '65)
GAZ METAN MEDIAȘ - DINAMO BUCUREȘTI 1-3 (Axente '66 / Romera '60, aut. Buzean '77, Nistor 90+3)
FC VOLUNTARI - ASA TÂRGU MUREȘ 3-0 (Popadiuc 42', L. Cazan 56', M. Căpățînă 79')
CS MIOVENI - FC STEAUA BUCUREȘTI 6-5 după loviturile de departajare (0-0 după 90 de minute, 1-1 după prelungiri, 5-4 la loviturile de departajare) (Nilă 95' / Vl. Achim 114')
CS AFUMAȚI - ACS POLI TIMIȘOARA 0-3 (Drăghici 4', Vădrariu 75', Llorente 90')
DACIA UNIREA BRĂILA - CS U CRAIOVA  0-2 (Surugiu 7', R. Petre 90+3')
CFR CLUJ - CSM POLI IAȘI 2-0 (Bud 6', D. Roman 73')

Ca un element de statistică, înaintea ediției 2016-2017, ultima echipă din Liga 2 care a ajuns în sferturile Cupei României a fost tot CS Mioveni, în urmă cu două sezoane, atunci când echipa antrenată atunci de către Claudiu Niculescu a trecut în optimi de Dinamo.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews