ACTUALIZARE 12:00 Fostul impresar al lui Wesley Lopes, Lucian Marinescu, a declarat că nu are nicio informație privind un posibil deces al fotbalistului brazilian, scris Digi Sport.

Jurnalistul Amir Kiarash, cu importante conexiuni în presa arabă, a intrat în direct la Digi Sport Matinal pentru a comenta vestea șocantă venită în această dimineață în privința unui posibil deces al fostului fotbalist al lui FC Vaslui și CSMS Iași, Wesley Lopes.

"M-am uitat pe site-urile braziline și arabe și nu am găsit nimic. Pe site-urile arabe a apărut o informație publicată ieri, dar este dezmințită tot pe un cont de twitter de la o agentie de sport, care spune de o confuzie, și că ar fi vorba despre un brazilian de la Flamengo, cu același nume.

Eu urmăresc presa arabă, care furnizează multe informații eronate și vă dau un exemplu. Când MM era închis, în presa arabă a apărut un amplu interviu cu el și mă îndoiesc că oficialul Stelei a stat atunci de vorbă cu ei. Site-ul de pe care ați preluat informația pare unul serios. Momentan, nu trebuie să spunem hop până nu trecem pârleazul, cum se spune, pentru că informația nu este deloc clară. Au mai fost jucători decedați și înviați apoi. Să sperăm că au mințit ei și că Wesley este bine", a declarat Amir Kiarash la Digi Sport.

 Știre inițială

Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui și CSMS Iași, a decedat subit la vârsta de 35 de ani, informează presa arabă,citată de Digi Sport.


Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, se pare că a suferit un infarct în timp ce se afla la un antrenament, scrie presa arabă. Informația a fost preluată ulterior și de presa din Spania (foto jos).

Wesley a făcut cunoștință cu fotbalul din România în 2009, când a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronată de Adrian Porumboiu până în 2012. În țara noastră a mai evoluat pentru CSMS Iași.

În cariera sa, Wesley a mai trecut pe la formațiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios și Uniao Barbarense.

Clubul brazilian nu oferă niciun fel de informații despre Wesley, nici pe site-ul oficial, nici pe rețelele de socializare.

Wesely Lopes era cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 64 de reușite.

Cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1

1. Wesley (FC Vaslui, CSMS Iași) - 64 goluri
2. Kapetanos (Steaua, CFR Cluj) - 48 goluri
3. Golubovic (Ceahlăul, CSM Iași, steaua) - 44 goluri
4. Eric (Gaz Metan, Pandurii) - 43 goluri
5. Fatai (Farul, Astra) - 41 goluri
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews