Real Madrid a învins-o marți seara pe Sevilla în prelungiri, cu scorul de 3-2, reușind astfel să câștige Supercupa Europei. Carvajal a marcat golul victoriei pentru deținătoarea Ligii Campionilor în minutul 119.

Madrilenii au deschis scorul prin Marco Asensio, dar andaluzii au egalat prin Franco Vazquez și la pauză a fost egal, 1-1. Pe final de meci, ucraineanul Konoplyanka a transformat un penalty și se părea că trofeul va ajunge la Sevilla. Nu a fost așa. Sergio Ramos a egalat la ultima fază și s-a intrat în prelungiri.

Cristiano Ronaldo nu a jucat în acest meci din cauza accidentării suferite în finala EURO 2016.

În prima repriză a prelungirilor, Sergio Ramos a făcut dubla, dar arbitrul a anulat golul pentru un presupus fault în atac. Victoria a venit în minutul 119 după golul lui Carvajal.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews