Real Madrid a învins-o marți seara pe Sevilla în prelungiri, cu scorul de 3-2, reușind astfel să câștige Supercupa Europei. Carvajal a marcat golul victoriei pentru deținătoarea Ligii Campionilor în minutul 119.

Madrilenii au deschis scorul prin Marco Asensio, dar andaluzii au egalat prin Franco Vazquez și la pauză a fost egal, 1-1. Pe final de meci, ucraineanul Konoplyanka a transformat un penalty și se părea că trofeul va ajunge la Sevilla. Nu a fost așa. Sergio Ramos a egalat la ultima fază și s-a intrat în prelungiri.

Cristiano Ronaldo nu a jucat în acest meci din cauza accidentării suferite în finala EURO 2016.

În prima repriză a prelungirilor, Sergio Ramos a făcut dubla, dar arbitrul a anulat golul pentru un presupus fault în atac. Victoria a venit în minutul 119 după golul lui Carvajal.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.