Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului internațional Daniel Prodan a fost depus la Arena Națională de către foștii colegi din Generația de Aur. Suporterii îi pot aduce un ultim omagiu între orele 10:00 și 18:00.

Gică Popescu, Viorel Moldovan, Toni Doboș, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuș, Miodrag Belodedici, Adi Ilie și Basarab Panduru, foștii colegi ai lui Didi Prodan din Generația de Aur, au fost cei care au purtat sicriul.

„Familia îi cheamă pe români să spună ’Adio, Didi!’. Înfrângerea asta e cea mai dureroasă, pentru că acum nu mai ai ocazia să-ți iei revanșa. Tot ce poți să faci e să trăiești așa cum el te-a învățat. Cu zâmbetul pe buze. oricât de greu ar fi , suntem siguri că asta și-ar fi dorit Daniel de la noi, motiv pentru care vă chemăm să ne fiți alături în aceste momente grele", se arată într-un fragment remis mass-media de către reprezentanții familiei Prodan.

Daniel Prodan, trecut la cele veșnice în urma unui infarct suferit miercuri seară, la reședința sa din Voluntari, va fi depus astăzi, începând cu ora 20:00, la Biserica 'Sf. Ilie' din Pipera. Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14:00, la Cimitirul 'Sf. Ilie' din Pipera.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews