Steaua n-a reușit să se revanșeze după meciul pierdut la scor cu Manchester City iar Dinamo nu s-a ridicat la înălțimea galeriei nici în acest meci

Scorul a fost deschis în minutul 11 când Rotariu a marcat pentru Dinamo în urma unui corner. Egalarea a venit repede, după un șut de la 30 de metri expediat de noua achiziție a Stelei, William de Amorim, în minutul 17. Până la pauză același de Amorim a ratat o ocazie imensă, singul cu portarul, din 5 metri.

Repriza a doua a arătat o lupta surdă, presărată cu durități iar Steliano Filip de la Dinamo a văzut cartonașul roșu după un cot aplicat adversarului (Adi Popa) în minutul 88.

La meciul de pe Arena Națională au asistat 27.000 de spectatori.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews