Gigi Becali a confirmat azi transferul lui Denis Alibec de la Astra la Steaua, pentru suma de un milion și jumătate de euro, anunță Gsp.ro.

„Negocierile s-au terminat la 2 jumătate. Ne-am tot chinuit să-l luam, de un an aproape, aseară am avut o discuție, deja simțeam că se va rezolva. Nu cu Niculae am discutat, am vorbit cu Șumudică, după care am vorbit cu Ana și ea mi-a zis că a vorbit cu Dani Coman și că acceptă oferta de un milion jumătate. Dăm banii azi și îl luăm în decembrie", a  spus Gigi becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a dezvăluit că atacantul de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane. Alibec va câștiga 13.500 de euro pe lună în primul an și 20.000 de euro pe lună în sezoanele următoare. Mai mult, atacantul are o clauză în contract care nu-i permite să joace împotriva Stelei până în iarnă.

Alibec va avea o clauză de 20 de milioane de euro, deși i-a cerut lui Gigi Becali o clauză de două ori mai mică, iar în contract este stipulat și că fotbalistul nu va evolua în meciul contra Stelei.

„I-am pus clauză de 20 de milioane, el a vrut 10, eu i-am zis «cu 10 nu te dau»!", a adăugat Becali, care l-a comparat pe Alibec cu Benzema. „Îl văd mai puternic decât Benzema! Abia aștept să treacă timpul, să-l văd cum joacă la Steaua."
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews