Mihai Neșu este un om puternic și un caracter deosebit. Fostul fotbalist este dovada că nimic nu este imposibil atât timp cât există credință, determinare și mult sprijin.

Chiar dacă suferă de o paralizie parțială din cauza unui accident suferit la antrenamentele fostei sale echipe, FC Utrecht, fotbalistul le dă tutror o lecție de viață.

El și-a înființat și o fundație prin care sprijină persoanele cu aceeași probleme ca el, iar în timpul liber își vizitează prietenii.

George Ogăraru este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, iar acest lucru se vede la orice pas.

Ogăraru a postat pe Facebook zilele trecute o fotografie cu Mihai Neșu, prin care se declară extrem de fericit de vizita acestuia.

„Mare bucurie ne-a adus in Olanda vizita fratelui meu drag!! Suntem pur si simplu fericiți să-l vedem pe Mihai atât de vesel, pozitiv, puternic si bun, organizat, implicat si totodata liniștit sufletește!! O, ce exemplu de om!! Nu uitați sa donați 2 € prin sms la 8838 către Fundația Mihai Nesu pentru a susține alaturi de Mihai copilașii centrului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea!!”, a scris George Ogăraru pe Facebook.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews