La 37 de ani, un fost jucător al Stelei pare a-și fi găsit vocația.

Retras din activitatea de jucător, fostul fundaș Valentin Iliev a devenit antrenor la formația din Liga a 3-a bulgară CSKA 1948. Pe lângă asta, Iliev slujește într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria.

„Activitățile prin care îl ajut pe părintele Victor sunt doar o mică expresie a gratitudinii pentru Dumnezeu și a pentru tot ceea ce face El pentru noi. Ar trebui să fim oameni! Ăsta e cel mai important lucru în viață. Când ești un om serios, lucrul ăsta se transpune și pe teren”, a declarat Iliev pentru btvnovinite.bg.

Fundașul era recunoscut pentru credința lui încă din perioada petrecută la Steaua. Gigi Becali spunea în 2011: „L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”.

Iliev a jucat în carieră la Botev Vratsa, Metalurg Zaporozhie, CSKA Sofia, Terek Grozny, Universitatea Craiova, Steaua București și Volyn Lutsk.

La Steuaua a evoluat în 26 de meciuri și a marcat 4 goluri.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.