La 37 de ani, un fost jucător al Stelei pare a-și fi găsit vocația.

Retras din activitatea de jucător, fostul fundaș Valentin Iliev a devenit antrenor la formația din Liga a 3-a bulgară CSKA 1948. Pe lângă asta, Iliev slujește într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria.

„Activitățile prin care îl ajut pe părintele Victor sunt doar o mică expresie a gratitudinii pentru Dumnezeu și a pentru tot ceea ce face El pentru noi. Ar trebui să fim oameni! Ăsta e cel mai important lucru în viață. Când ești un om serios, lucrul ăsta se transpune și pe teren”, a declarat Iliev pentru btvnovinite.bg.

Fundașul era recunoscut pentru credința lui încă din perioada petrecută la Steaua. Gigi Becali spunea în 2011: „L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”.

Iliev a jucat în carieră la Botev Vratsa, Metalurg Zaporozhie, CSKA Sofia, Terek Grozny, Universitatea Craiova, Steaua București și Volyn Lutsk.

La Steuaua a evoluat în 26 de meciuri și a marcat 4 goluri.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews