Echipa Rapid București, ce tocmai a promovat în Liga a III-a, a evoluat în acest sezon cu harta României Mari pe tricourile de joc. Cu siguranță, inițiativa a avut ca motivație faptul că România se află în Anul Centenarului Marii Uniri.

Rapid a evoluat în acest sezon în liga a IV-a, după ce în 2016 societatea care administra clubul a intrat în faliment. Renăscută sub numele de „Academia Rapid”, echipa din Giulești este susținută financiar de Primăria Sectorului 1 și este condusă de președintele jucător Daniel Niculae.

Clubul Rapid București a fost înființat în 1923 și a devenit unul dintre cele mai simpatizate din România.

Reamintim că o organizație a românilor din Cernăuți, Ucraina, Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”, a fost luat cu asalt de către serviciile de securitate ucrainene pe motiv că în sediu era afișată o hartă a „României Mari”.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.