Atacantul Virgil Postolachi (18 ani), unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Europa, a primit marți cetățenia română, a anunțat ambasada României de la Paris pe pagina sa de facebook.

„Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai campioanei Franței, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetățean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetățenie română în cadrul unei ceremonii emoționante'', se arată în mesajul postat de ambasadă.

Astfel, Postolachi va fi eligibil pentru convocarea la loturile naționale ale României.

Postolachi a jucat șase meciuri pentru PSG în sezonul trecut al Youth League, marcând două goluri. El are în palmares două titluri de campion al Franței la categoria de vârstă Under-17, iar în vară s-a pregătit cu prima echipă a campioanei Franței, în absența starurilor care au participat la Cupa Mondială și au avut o vacanță prelungită.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.