Viitorul a câștigat cu scorul de 1-0 duelul cu APOEL Nicosia, în prima manșă din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, la Ovidiu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristi Ganea, din lovitură liberă. 

Asediată încă din start, APOEL a scăpat cu bine la șansele lui Cicâldău și Țucudean. Ciprioții au încercat să lovească pe contră prin De Camargo, dar tot Viitorul putea intra în avantaj la cabine, la "capul" lui Țîru.

După pauză, tot Țucudean a mai ratat o ocazie, înainte de deschiderea scorului. Cristi Ganea a reușit primul gol pentru Viitorul în cupele europene, cu o execuție de generic.

Putea fi chiar 2-0 după acțiunea lui Florinel Coman, folosit în premieră în acest sezon.

În prelungiri, Țucudean a fost eliminat în urma unei intrări dure și nu va juca în returul de la Nicosia, de miercuri, 2 august.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews