Viitorul a câștigat cu scorul de 1-0 duelul cu APOEL Nicosia, în prima manșă din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, la Ovidiu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristi Ganea, din lovitură liberă. 

Asediată încă din start, APOEL a scăpat cu bine la șansele lui Cicâldău și Țucudean. Ciprioții au încercat să lovească pe contră prin De Camargo, dar tot Viitorul putea intra în avantaj la cabine, la "capul" lui Țîru.

După pauză, tot Țucudean a mai ratat o ocazie, înainte de deschiderea scorului. Cristi Ganea a reușit primul gol pentru Viitorul în cupele europene, cu o execuție de generic.

Putea fi chiar 2-0 după acțiunea lui Florinel Coman, folosit în premieră în acest sezon.

În prelungiri, Țucudean a fost eliminat în urma unei intrări dure și nu va juca în returul de la Nicosia, de miercuri, 2 august.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.