Băiatul, un adolescent de 15 ani, este nevăzător, însă dragostea pentru Dinamo îi luminează inima.

George Andrei este un adolescent ambițios, cu poftă de viață și dragoste pnetru fotbal și muzică, scriu cei de la Gsp.

Învață foarte bine la școală și visează ca într-o zi să susține propriile concerte. Din sală nu vor lipsi, firește, jucătorii lui Dinamo.

George a avut privilegiul de a se întâlni cu favoriții săi, sâmbătă, la finala Cupei Ligii pe care roș-albii au câștigat-o în fața Timișoarei.

Jucătorii l-au luat cu ei în vestiar, s-au fotografiat și s-au bucurat împreună cu George de câștigarea trofeului.

„Nu voi ține niciodată cu o echipă care are culorile roș-albastre! Mă inspiră natura, dar fotbalul e spectacol. PCH e cea mai frumoasă galerie, e creatoare. Mi-ar plăcea să compun un imn, o melodie pentru galerie, pentru echipă. Ceva motivator", a spus George potrivit sursei citate.

Un aspect nemaiștiut până acum a fost gestul sublim pe care Cosmin Contra l-a făcut în urmă cu mulți ani pentru acesta. Mama băiatului a povestit că actualul antrenor al echipei din Ștefan Cel Mare i-a ajutat cu suma de 6.000 de euro pentru ca acesta să fie operat.

„Vreau s-o spun pentru ca toată lumea să afle cât de nobil este Cosmin Contra. Nu aveam banii necesari operației în 2002 și-am apelat la mulți, fiind refuzați frumos. Am putea să le dăm numele, sunt superpersoane publice, dar ne-am bate joc prin asta de gestul frumos al familiei Contra, care ne-a dat 6.000 de euro. Era o sumă uriașă, atât costa o garsonieră în București”, a spus mama lui George.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews