Ciprian Marica și-a anunțat în această după-amiază despărțirea de Steaua pe pagina sa de Facebook. Deși avea contract cu roș-albaștrii până după preliminariile cupelor europene, cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

Atacantul a ținut să le mulțumească lui Reghecampf, pentru încrederea de care s-a bucurat, oficialilor, colegilor, dar și fanilor.

"Dragi prieteni, așa cum v-am promis, vă țin la curent cu planurile mele de viitor. Contractul meu cu Steaua s-a încheiat la finalul acestei ediții de campionat. Am venit să câștig toate competițiile în care era angrenată echipa și să jucăm în grupele UCL. Din păcate, nu am reușit să câștigăm titlul, nu am reușit să ne atingem obiectivele, ale echipei și ale mele, personale. Așa ca am decis ca experiența mea la Steaua să se oprească aici. Le mulțumesc mult celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată, în mod special patronului. Îi mulțumesc mult și lui Laurentiu Reghecampf. Le mulțumesc băieților pentru experiențele trăite împreună. Și vă mulțumesc din suflet vouă, celor care mi-ați scris și mi-ați cerut să rămân. M-a impresionat căldura cu care m-ați primit, vă mulțumesc! Eu cred însă că e timpul pentru o nouă experiență. M-am refăcut după accidentare, sunt sănătos, mi-e dor de fotbal după doar câteva zile de vacanță, asa că voi porni pe un drum nou. Vă salut, să aveți o săptămână grozavă", a scris atacantul pe pagina de socializare.