Suporterii dinamoviști au pregătit și afișat o coregrafie specială în tribune, cu ocazia derbiului campionatului cu FCSB. din Liga 1.

Fanii alb-roșii-lor au realizat conturul României din cartonașe tricolore, harta țării fiind încadrată de către cifrele care formau anul 1918.

Pe acest fundal au apărut siluetele unui dorobanț care ține în mână steagul României, iar de partea cealaltă trei siluete ce par a fi Regelui Carol I, alături de doi generali din Războiul pentru Independență. Lângă cei trei era vulturul cruciat de pe emblema României.

În partea de jos a tribunei, a fost afișat un banner cu un citat din Eminescu, „La trecutu-ți mare, mare viitor”! De asemenea, înainte de meci doi cântăreți au cântat LIVE melodia „Treceți batalioane române, Carpații”, iar la lovitura de start, toți spectatorii prezenți la Arena Națională a scandat numele României.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews