Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat în cursul zilei de azi că echipa s-a despărțit de tehnicianul Laurențiu Reghecampf și că din următorul sezon pe banca echipei va lua loc Nicolae Dică.

„Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luam la revedere”, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locație au sosit Valeriu Argăseală și Laurențiu Reghecampf.

Dică a mai activat în calitate de antrenor secund la formația roș-albastră sub comanda lui Mirel Radoi din urmă cu doi ani. În ultima perioadă, Becali a purtat mai multe discuții cu fostul fotbalist și spune că a fost impresionat de el. Nicolae Dică are licență de antrenor clasa A și poate sta pe banca echipei. „Mi-a plăcut de el, gândirea lui despre fotbal în emisiunile de la Digi”, a mai spus patronul roș-albaștrilor.

De asemenea, Dică este recomandat de trecutul său la echipa lui Becali și de faptul că mereu a fost printre cei care a luat partea FCSB în conflictul cu CSA Steaua. La acest lucru se adaugă și faptul că tehnicianul de 37 de ani nu ar cere un salariu foarte mare, un argument important în favoarea sa. Dică i-ar fi fost propus lui Becali chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei având în continuare o relație foarte bună cu fostul „decar" din Ghencea. „Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experiență în fotbal și îi mai cer sfaturi", a recunoscut piteșteanul.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.