Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat în cursul zilei de azi că echipa s-a despărțit de tehnicianul Laurențiu Reghecampf și că din următorul sezon pe banca echipei va lua loc Nicolae Dică.

„Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luam la revedere”, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locație au sosit Valeriu Argăseală și Laurențiu Reghecampf.

Dică a mai activat în calitate de antrenor secund la formația roș-albastră sub comanda lui Mirel Radoi din urmă cu doi ani. În ultima perioadă, Becali a purtat mai multe discuții cu fostul fotbalist și spune că a fost impresionat de el. Nicolae Dică are licență de antrenor clasa A și poate sta pe banca echipei. „Mi-a plăcut de el, gândirea lui despre fotbal în emisiunile de la Digi”, a mai spus patronul roș-albaștrilor.

De asemenea, Dică este recomandat de trecutul său la echipa lui Becali și de faptul că mereu a fost printre cei care a luat partea FCSB în conflictul cu CSA Steaua. La acest lucru se adaugă și faptul că tehnicianul de 37 de ani nu ar cere un salariu foarte mare, un argument important în favoarea sa. Dică i-ar fi fost propus lui Becali chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei având în continuare o relație foarte bună cu fostul „decar" din Ghencea. „Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experiență în fotbal și îi mai cer sfaturi", a recunoscut piteșteanul.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews