ACS Poli Timișoara a încetat, de comun acord, raporturile contractuale cu jucătorul Srgian Luchin, venit în vara anului trecut și care semnase un contract pe un sezon, a anunțat clubul bănățean pe site-ul oficial.

 Luchin avea un contract cu drept de prelungire pe încă un an, însă cu o clauză care îi permitea să plece în străinătate, în cazul unei oferte venite în inter-sezon. Srgian Luchin își va continua cariera la un club de peste hotare.

"Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat șansa de a mă întoarce acasă, în special lui Daniel Stanciu și Dan Alexa. Îmi pare rău că las echipa într-un moment dificil. Am primit o ofertă pe care nu am putut să o refuz. De asemenea, îi mulțumesc domnului Florin Marin pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a ajutat să revin la forma pe care mi-am dorit-o. Le mulțumesc colegilor, precum și celor din club pentru colaborarea foarte bună. Nu în ultimul rând, le mulțumesc și suporterilor pentru susținerea acordată. Sper ca situația de la Poli Timișoara să se rezolve și echipa să-și îndeplinească obiectivul!", a afirmat Luchin.

În acest sezon, Luchin a jucat în 17 meciuri de Liga 1 pentru Poli, punctând de trei ori. În Cupa României, Luchin a bifat două prezențe, iar în Cupa Ligii a evoluat un meci.