ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Marca "Steaua București" a fost evaluată de o comisie a Ministerului Apărării Naționale la circa 57.300.000 de euro, potrivit unui raport înaintat ministrului Apărării.

"Comisia constituită la nivelul Ministerului Apărării Naționale pentru analizarea demersurilor întreprinse până în prezent în direcția valorificării mărcii Steaua și a identificării de soluții legale de utilizare a Complexului Sportiv Ghencea a înaintat un prim raport de etapă ministrului Apărării Naționale și a propus un set de măsuri care pot fi promovate în perioada următoare pe ambele dimensiuni ale problematicii", potrivit Agerpres.

În conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfășura, în termenul prevăzut de acordul cadru, procedurile pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea mărcii "Steaua București" în perioada 2004 — 2014 și respectiv stabilirea taxei de licență pentru clasa fotbal și ulterior pentru toate celelalte clase și produse din certificatul de marcă, arată MApN.

După finalizarea procesului de calcul al taxelor de licență, CSA Steaua poate începe procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea mărcii.

Legat de stadionul și terenurile de antrenament din Complexul "Ghencea", comisia a informat conducerea MApN cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfășurarea de competiții sportive pentru a face posibilă utilizarea acestuia în condiții de legalitate, se mai arată în comunicat.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews