Oficialii Stelei au sperat în zadar că se vor putea pregăti în continuare în Ghencea, acolo unde condițiile sunt dintre cele mai bune, după cum a recunoscut și Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Președintele executiv al roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, a spus, într-o intervenție telefonică în direct, în emisiunea ”Digi Sport Special”, că Steaua nu se mai poate nici măcar antrena pe Ghencea.

”Cei de la CS Steaua ne-au comunicat că nu sunt de acord ca noi să continuăm să ne pregătim în Ghencea, așa că suntem nevoiți să găsim soluții. Una dintre acestea este Mogoșoaia, dar mai este și o altă variantă, pe care sper să o definitivăm în maximum două zile. Și meciurile le vom juca pe Arena Națională”, a spus Argăseală.
 
Oficialul campionilor a dezvăluit care este motivul pentru care cei de la Clubul Sportiv au luat această decizie, după ce lucrurile părea rezolvate în urma întâlnirii dintre George Boroi, pe de o parte, și Mirel Rădoi și Valeriu Argăseală, pe de altă parte.

”Cei de la CS Steaua ne-au solicitat să renunțăm la denumirea de FC Steaua București, de la Registrul Comerțului, pentru a ni se permite accesul, dar acest lucru este imposbil. Nu putem face așa ceva. Și pentru că am refuzat, atunci ei au luat decizia asta”, a spus Argăseală.
 
Decizia celor de la Clubul Sportiv l-a enervat pe Gigi Becali, care a decis imediat că-și va retrage toate investițiile pe care le-a făcut la Stadionul Steaua.

"Acolo, nocturna este a mea. Eu am cumpărat-o. Tot ce e la tribuna oficială, lifturi, lumini, camere de luat vederi, tot ale mele sunt pentru că le-am cumpărat de la executorul judecătoresc. Dacă eu iau alea de acolo, ei ar rămâne fără nimic", a declarat Becali, în urmă cu câteva zile la Digi Sport.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews