George Becali a declarat că a rezolvat transferul lui Gabriel Enache (25 de ani), de la Astra, pentru suma de 500.000 de euro.

 "Mi se pare că Enache a semnat. Suma de transfer este 500.000 de euro. Mâine dimineață (n.r.- vineri), se va prezenta la antrenament. Atât de mult și-a dorit băiatul acesta să vină la Steaua, că a meritat să mai dau 100.000 de euro în plus. Puteam să-l iau mai demult, să dau mai puțini bani pe el, dar nu m-a lăsat Mihai Stoica. Singura fisură o aveam pe postul de fundaș dreapta. Papp este un jucător bun, dar are momente când este ieșit din joc. Reghecampf a insistat pentru transferul lui Enache. Staff-ul tehnic mai vrea un portar, dar nu văd pe care să-l luăm. Nu cred că mai vine un portar", a spus Becali, la Digi Sport.

Finanțatorul Stelei este încrezător în șansele pe care le are Steaua la titlu: "Cred că nu am avut niciodată o echipă atât de valoroasă și de puternică. Steaua poate întâlni orice echipă din Europa fără să se facă de râs. Am făcut o selecție de jucători din Liga 1".

Steaua este pe locul patru în Liga 1, cu 43 puncte, la egalitate cu FC Viitorul și Pandurii.