Steaua a anunțat pe pagina de Facebook că jucătorii vor evolua într-un echipament nou de culoare albă, la meciurile din deplasare, designul fiind inspirat din echipamentul folosit în 1986, când formația stelistă a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

"Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit în anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

În mai 1986, FC Steaua București devenea prima echipa din Estul Europei care a câștigat cel mai important trofeu de club, reușind să învingă la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona. Pentru a celebra 30 de ani de la această reușită, noul echipament de joc pentru meciurile desfășurate în deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa în meciul care i-a adus titlul de campioană europeană",  a anunțat Steaua pe Facebook.

Noul echipament este de culoare albă, cu detalii de culoare roșie. Părțile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roșie care se întinde pe toată lungimea tricoului și a șortului. Dungile laterale expandează, atunci când jucătorul se află în mișcare, pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și pentru a dezvălui inserții de culoare albastră care sunt poziționate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare roșie și prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor.

Primul meci la care jucătorii steliști vor îmbrăca noul echipament este finala Cupei Ligii, cu echipa Concordia Chiajna, programat în această seară, de la ora 20.00, pe Arena Națională.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews