FC Voluntari a câștigat Supercupa României după ce s-a impus în fața Viitorului, scor 1-0, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Deținătoarea Cupei României a deschis scorul în minutul 12, după ce Costin Lazăr a reluat cu capul din apropierea porții o centrare venită de pe dreapta de la Laurențiu Marinescu.

Trupa lui Hagi a încercat în mai multe rânduri să egaleze, dar șuturile lui Nedelcu au trecut de fiecare dată peste poartă. Viitorul și-a făcut misiunea și mai grea în minutul 32, când Ionuț Vînă a făcut un fault la mijlocul terenului și a văzut al doilea cartonaș galben fiind trimis la vestiare!

După revenirea de la cabine, elevii Viitorului au mai avut ocazii importante de a marca, dar Țîru și Benzar n-au nimerit spațiul porții lui Balauru.

2 trofee a cucerit FC Voluntari în istoria sa: Cupa României, Supercupa României

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.