FC Voluntari a câștigat Supercupa României după ce s-a impus în fața Viitorului, scor 1-0, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Deținătoarea Cupei României a deschis scorul în minutul 12, după ce Costin Lazăr a reluat cu capul din apropierea porții o centrare venită de pe dreapta de la Laurențiu Marinescu.

Trupa lui Hagi a încercat în mai multe rânduri să egaleze, dar șuturile lui Nedelcu au trecut de fiecare dată peste poartă. Viitorul și-a făcut misiunea și mai grea în minutul 32, când Ionuț Vînă a făcut un fault la mijlocul terenului și a văzut al doilea cartonaș galben fiind trimis la vestiare!

După revenirea de la cabine, elevii Viitorului au mai avut ocazii importante de a marca, dar Țîru și Benzar n-au nimerit spațiul porții lui Balauru.

2 trofee a cucerit FC Voluntari în istoria sa: Cupa României, Supercupa României
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews