ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ziua de 23 august este prilej de sărbătoare a lui Ilie Năstase, deoarece acum 47 de ani, a devenit primul nr.1 din istoria tenisului, potrivit libertatea.ro.

„Eu am fost lider pe 23 august, poate Simona va fi pe 1 decembrie" a spus acesta. Ilie Năstase a primit trofeul pentru numărul unu mondial la New York, la un restaurant. A fost un moment emoționant pentru el, mai ales că acolo  s-au întâlnit toți laureații acestui trofeu. "Atunci eu am făcut un gest care nu a fost înțeles în România.  Am îngenuncheat, la propriu, în fața unora dintre ei. A fost forma mea de a-mi arăta respectul față de valoarea lor. Și alții au făcut un astfel de gest față de mine… ” a declarat acesta.

Momentan „Nasty", cum i se mai spune fostului tenisman, este suspendat de Federația Internațională de Tenis, după scandalul de la meciul dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup, de la Mamaia. Suspendarea va ține până pe 31 decembrie 2020.