Ziua de 23 august este prilej de sărbătoare a lui Ilie Năstase, deoarece acum 46 de ani, a devenit primul nr.1 din istoria tenisului, potrivit libertatea.ro.

„Eu am fost lider pe 23 august, poate Simona va fi pe 1 decembrie" a spus acesta. Ilie Năstase a primit trofeul pentru numărul unu mondial la New York, la un restaurant. A fost un moment emoționant pentru el, mai ales că acolo  s-au întâlnit toți laureații acestui trofeu. "Atunci eu am făcut un gest care nu a fost înțeles în România.  Am îngenuncheat, la propriu, în fața unora dintre ei. A fost forma mea de a-mi arăta respectul față de valoarea lor. Și alții au făcut un astfel de gest față de mine… ” a declarat acesta.

Momentan „Nasty", cum i se mai spune fostului tenisman, este suspendat de Federația Internațională de Tenis, după scandalul de la meciul dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup, de la Mamaia. Suspendarea va ține până pe 31 decembrie 2020.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews