Ziua de 23 august este prilej de sărbătoare a lui Ilie Năstase, deoarece acum 44 de ani, a devenit primul nr.1 din istoria tenisului, potrivit libertatea.ro.

„Eu am fost lider pe 23 august, poate Simona va fi pe 1 decembrie" a spus acesta. Ilie Năstase a primit trofeul pentru numărul unu mondial la New York, la un restaurant. A fost un moment emoționant pentru el, mai ales că acolo  s-au întâlnit toți laureații acestui trofeu. "Atunci eu am făcut un gest care nu a fost înțeles în România.  Am îngenuncheat, la propriu, în fața unora dintre ei. A fost forma mea de a-mi arăta respectul față de valoarea lor. Și alții au făcut un astfel de gest față de mine… ” a declarat acesta.

Momentan „Nasty", cum i se mai spune fostului tenisman, este suspendat de Federația Internațională de Tenis, după scandalul de la meciul dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup, de la Mamaia. Suspendarea va ține până pe 31 decembrie 2020.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.