Cursa pentru titlul de la Montreal s-a terminat brusc și cumplit pentru jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu. Aceasta s-a accidentat grav în meciul din primul tur cu Elina Svitolina și a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv când adversara sa conducea cu 4-3.

Nu este foarte clar ce s-a întâmplat, dar cert este că a călcat strâmb cu piciorul drept și s-a prăbușit la pământ în țipete și hohote de plâns. Au trecut minute bune până când au ajuns în teren și medicii care i-au bandajat piciorul, Buzărnescu părăsind terenul în aplauzele spectatorilor și ale adversarei sale.

Accidentare survine într-un moment în care Buzărnescu era într-o ascensiune rapidă spre topul mondial, după ce alte afecțiuni i-au afectat cariera de-a lungul timpului.
 
Mihaela făcuse un meci foarte bun si era in grafic pentru a o obține încă o victorie în fata numărului 5 mondial. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.