Cursa pentru titlul de la Montreal s-a terminat brusc și cumplit pentru jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu. Aceasta s-a accidentat grav în meciul din primul tur cu Elina Svitolina și a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv când adversara sa conducea cu 4-3.

Nu este foarte clar ce s-a întâmplat, dar cert este că a călcat strâmb cu piciorul drept și s-a prăbușit la pământ în țipete și hohote de plâns. Au trecut minute bune până când au ajuns în teren și medicii care i-au bandajat piciorul, Buzărnescu părăsind terenul în aplauzele spectatorilor și ale adversarei sale.

Accidentare survine într-un moment în care Buzărnescu era într-o ascensiune rapidă spre topul mondial, după ce alte afecțiuni i-au afectat cariera de-a lungul timpului.
 
Mihaela făcuse un meci foarte bun si era in grafic pentru a o obține încă o victorie în fata numărului 5 mondial. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews