Andreea Mitu (România, 78 WTA) a câştigat partida specială pe care a disputat-o joi la BRD Bucharest Open, în compania Soranei Cîrstea (România, 165 WTA), cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. Bucureşteanca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului dotat cu 226.750 de dolari

Andreea, care are un palmares extraordinar în 2015 - victorii cu Genie Bouchard şi Karolina Pliskova, a fost lăudată şi de celebrul post de televiziune american, ESPN, citat de prosport.ro.

"Chiar şi fără Simona Halep, tenisul românesc continuă să atragă atenţia. Andreea Mitu a ajuns pentru prima oara în sferturile unui turneu important. Mitu, aflată pe locul 78 în ierarhia WTA, a învins-o pe Sorana Cârstea şi îşi confirmă creşterea exponenţială, după ce la începutul anului juca în turnee de 25.000 de dolari. Un nou rezultat bun după ce la Roland Garros a ajuns în turul patru", au scris cei de la ESPN.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.