Andreea Mitu (România, 78 WTA) a câştigat partida specială pe care a disputat-o joi la BRD Bucharest Open, în compania Soranei Cîrstea (România, 165 WTA), cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. Bucureşteanca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului dotat cu 226.750 de dolari

Andreea, care are un palmares extraordinar în 2015 - victorii cu Genie Bouchard şi Karolina Pliskova, a fost lăudată şi de celebrul post de televiziune american, ESPN, citat de prosport.ro.

"Chiar şi fără Simona Halep, tenisul românesc continuă să atragă atenţia. Andreea Mitu a ajuns pentru prima oara în sferturile unui turneu important. Mitu, aflată pe locul 78 în ierarhia WTA, a învins-o pe Sorana Cârstea şi îşi confirmă creşterea exponenţială, după ce la începutul anului juca în turnee de 25.000 de dolari. Un nou rezultat bun după ce la Roland Garros a ajuns în turul patru", au scris cei de la ESPN.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews