Tenisul este cu adevarat un sport in care totul este posibil si asta mai ales datorita faptului ca trebuie sa castigi si ultima minge si trasul de timp nu iti asigura victoria.

Irina Begu si Monica Niculescu au jucat in acelasi timp meciurile din turul 3 de la Miami. Prima a jucat contra lui Sabine Lisicki si cea de-a doua impotriva lui Shuai Peng. Ambele au castigat primul set. De aici incolo comun a fost doar faptul ca ambele au pierdut al doilea set si l-au castigat pe al treilea.

Daca Monica a facut-o cu scorul de 6-1, 3-6, 6-0, Irinia dupa ce a castigat primul set cu 6-4 si a condus cu 1-0 in setul 2 a reusit contraperformanta de a ceda 11 ghemuri la rand vazanud-se condusa cu 5-0 in decisiv. Sabine a avut si mingi de meci insa romanca a revenit spectaculos la 6-5 avand si ea minge de meci pe propriul serviciu dar Lisicki a reusit sa trimita meciul in tie-break. Tie-breakul a fost insa castigat de romanca cu scoul de 7-2.

Astfel avem 3 romance in turul 3 la Miami si adversaele lor sunt: Julia George pentru Simona Halep, Pliskova pentru Begu si Coco Vandeweghe pentru Niculescu.

Simona Halep va juca în această seara de la ora 21.

Succes in continuare!

Articol preluat de pe site-ul www.clubdetenis.ro


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews