Simona Halep, locul 2 WTA, a postat, luni dimineața, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care este îmbrăcată în haine Nike, alături de motto-ul companiei americane (Just do it ="Doar fă-o") și de mesajul "Tocmai am făcut-o".

Astfel, la o lună și două săptămâni de la momentul în care a anunțat oficial despărțirea de Adidas, Halep confirmă semnarea unui nou contract cu firma americană Nike.

Simona Halep s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an. Se pare că Halep ar fi cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiții o rochie roșie comandată de pe un site din China, inclusiv la Australia Open, unde a ajuns în finală. Înaintea turneului de la Melbourne, sportiva a anunțat că nu se grăbește în privința partenerului tehnic.

Contractul pe care Halep l-a semnat cu Nike e mai avantajos din punct de vedere financiar, decât cel cu Adidas, urmând ca ea să primească, în fiecare dintre cei patru ani de contract, o sumă care se învârte în jurul a două milioane de dolari, informează Capital.ro.

Simona Halep intră astfel în clubul din care mai fac parte Serena Williams, Maria Șarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro.

Interviu-eveniment al Simonei Halep, pentru televiziunea publică. "Este una dintre puținele apariții de acest fel la tv ale Simonei"


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews