ACTUALIZARE Adrian Ungur a adus al doilea punct României în întâlnirea cu Slovenia din Cupa Davis, aducând scorul, după prima zi, la 2-0 pentru echipa noastră.

Adi Ungur a revenit spectaculos după ce a fost condus cu 2-0 la seturi, reușind să câștige în cinci seturi meciul cu Grega Zemlja, scor: 4-6, 4-6, 6-3, 7-6, 6-4.

ACTUALIZARE  Un început foarte încurajator pentru jucătorii noștri de Cupa Davis. România conduce cu 1-0 în fața Sloveniei, după ce Marius Copil a câștigat meciul cu Blaz Rola. Deși afectat de o răceală puternică, Marius l-a învins în trei seturi pe jucătorul din echipa Sloveniei, cu scorul 7-5, 6-3, 7-6. Urmează meciul lui Adrian Ungur, care începe în jurul orei 16.45.

(știrea inițială) 

Marius Copil (202 ATP) îl va înfrunta pe Blaz Rola (160 ATP) în primul meci de simplu al întâlnirii de Cupa Davis dintre echipele României și Sloveniei, vineri, de la ora 14,00, potrivit tragerii la sorți efectuate joi la Palatul administrativ al municipiului Arad.


 Întâlnirea cu Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Europa-Africa a Cupei Davis, va fi găzduită de Sala Sporturilor Victoria din Arad.

Al doilea meci de simplu de vineri îi va opune pe Adrian Ungur (193 ATP) și pe Grega Zemlja (181 ATP).

Sâmbătă va avea loc meciul de dublu, în care pentru România vor juca Horia Tecău (3 ATP la dublu) și Florin Mergea (11 ATP), iar pentru oaspeți Tomislav Ternar (fără clasament la dublu) și Aljaz Radinski (1.337 ATP la dublu).

Duminică sunt programate ultimele două meciuri de simplu, Ungur — Rola, de la 14,00, și Copil — Zemlja.

La întâlnirile directe, Marius Copil l-a înfruntat de două ori la Grega Zemlja, slovenul câștigând ambele partide din 2010, în calificări la Washington, cu 6-4, 7-6 (4), și în calificări la Viena, cu 4-6, 6-4, 6-3. În rest, vor fi confruntări în premieră.