Novak Djokovici și-a concediat vineri tot staff-ul tehnic. Tenismenul susține că a luat această decizie deoarece simte nevoia de o schimbare, după ce rezultatele din ultima perioadă nu au fost conform așteptărilor.

Djokovici a renunțat chiar și la antrenorul său, Marian Vajda cu care a colaborat încă din 2006.

Pe lângă antrenor, preparatorul fizic Gebhard Phil Gritsch și fizioterapeutul Miljan Amanovic au fost dați de asemeni afară.

„Le voi fi mereu recunoscător lui Marian, GC și Miljan pentru un deceniu de prietenie și profesionalism. Fără ei n-aș fi putut ajunge unde sunt acum", a spus Djokovici printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial.

„Nu e o decizie ușoară, dar cred că am simțiț cu toții că e nevoie de o schimbare. Ei vor rămâne parte din familia mea", a mai declarat acesta.

„Urmează un nou capitol din viață mea. Vreau să găsesc o metodă prin care să revin și mai puternic. N-o să mă grăbesc să numesc un alt antrenor, pentru că vreau să găsesc persoană ideală, cu care să conectez profesional", a spus tenismenul sârb.

Novak Djokovici a câștigat 67 de titluri în cariera sa, dintre care 12 de Grand Slam.

Săptămâna viitoare, tenismenul va participa la turneul de la Madrid pe care l-a câștigat anul trecut.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews