Pe 5 septembrie 2017, Numărul Doi în tenisul mondial, Novak Djokovici, a devenit tată pentru a doua oară. El a celebrat evenimentul pe Facebook cu următorul mesaj:

„Foarte fericit și mândru să o întâmpin pe fetița noastră, Tara, în căminul nostru. Jelena și cu mine am parcurs mână în mână această călătorie și, ca bărbat, trebuie să transmit întreaga mea iubire și admirație fiecărei femei din lume, pentru că trece prin atâtea dureri și atâta efort pentru a da viață, pentru a aduce la lumină și a crește o făptură umană… Ce binecuvântare este șansa de a fi părinte! 

Vă mulțumesc că ați sărbătorit nașterea fetiței mele și ați transmis familiei mele atâtea urări în ultimele zile. Vreau să vă mulțumesc din partea mea și a Jelenei! Ne-am întors de la spital, iar Jelena și Tara asunt îngerii mei, în timp ce Stefan este un frate mai mare plin de mândrie, care vrea să ajute la îngrijirea surioarei. Viața e divină!”.

Împreună cu Jelena Djokovici, soția sa, cu care este împreună din copilărie, tenismanul mai are un băiat în vârstă de trei ani, pe Stefan.

Novak Djokovici este cunoscut pentru actele sale de caritate din afara terenului de teni, în special în țara sa natală. Astfel, în 2011, acesta a primit ordinul Sfântul Sava în primul grad, cea mai înaltă distincție oferită de Patriarhul Serbiei unui mirean.

Născut la Belgrad, dar cu tatăl născut în Kosovo, Djokovici a ajutat frecvent pe sârbii rămași în vechea provincie sârbească, azi auto-proclamată republică albaneză.
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews