Horia Tecău și Jean Julien Roger au învins în semifinala turneului campionilor de la Londra cuplul american format din frații Bryan cu scorul 6 - 4; 6 - 4.

Cuplul româno-olandez va întâlni în finala turneului perechea româno-indiană formata din Florin Mergea și Rohana Bopanna.

Lui Tecău și Roger le-a fost înmânat trofeul pentru încheierea anului competițional pe locul 1 în clasamentul ATP de către președintele ATP Chris Kermode Ei au reușit în urma acestei victori să îi detroneze pe americani care conduceau autoritar până nu demult clasamentul ATP.

"Mâine voi juca contra conaționalului meu Florin Mergea și sunt foarte bucuros, aștept cu emoție meciul care va fi unul dificil și fiindcă este o mare realizare pentru țara noastră faptul că amândio am ajuns în finală" a declart Horia la înmânarea trofeului.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews