Omul de afaceri Ion Țiriac a luat parte, în Comisia Economică din Senat, la discuțiile despre Arenele BNR, cele care acum sunt închise în lipsa avizului ISU.

Țiriac a acuzat BNR că nu își îndeplinește obligațiile contractuale cu privire la gestionarea acestui domeniu și i-a făcut o ofertă guvernatorului Mugur Isărescu.

„Nici nu știu de ce am venit astăzi aici, cred că am venit degeaba, dar mă bucur că măcar dumneavoastră ne asculați, că nu ne ascultă nimeni de 20-30 de ani. Eu îi fac o ofertă publică domnului Isărescu, Băncii Naționale și vreau să cumpăr Arenele BNR. Îi dau de două ori, de patri ori, de 10 ori”, a spus Ion Țiriac, potrivit stiripesurse.ro.

Omul de afaceri are intenția de a acționa BNR în judecată, mai ales că el trebuie rezolve destul de rapid problema locației din București a turneului Nastase-Tiriac Trophy.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews