Meciul dintre echipele masculine de tenis ale României și Slovaciei, din turul al doilea al Grupei I din zona Europa-Africa a Cupei Davis, va avea loc la Tenis Club IDU din Mamaia, în perioada 17-19 iulie.

''În urma solicitării noastre către cluburile din țară, pentru a găzdui întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Slovacia, pe adresa federației au venit mai multe cereri. Le-am analizat pe toate și având în vedere respectarea normelor ITF în ceea ce privește organizarea unei astfel de competiții, continuarea ideii de a promova evenimentul în cât mai multe orașe din țară, precum și dorința jucătorilor și a staff-ului echipei de Cupa Davis a României, am hotărât ca de data aceasta să ajungem la Constanța, pe terenul central de la Tenis Club Idu'', a precizat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Echipa care va câștiga întâlnirea de Cupa Davis de la Mamaia se va califica în barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africa, în ediția 2016 a competiției.

România și Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiție, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hănescu) au câștigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.