Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj foarte puternic pe o rețea de socializare, după victoria campioanei noastre în fața canadiencei Bianca Andreescu.

Acesta a spus că prin exemplul său, Simona Halep a arătat că se poate face performanță în România și că nu e nevoie să părăsim țara pentru a schimba ceva.

„Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România.


Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte tari și a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, sa spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”, a scris el pe o rețea de socializare.

Mesajul a fost apreciat de Simona Halep.