Perechea formată din Monica Niculescu și belgianca Yanina Wickmayer s-a calificat în finala probei de dublu la turneul de tenis de la Washington iar perechea româno-poloneză Andreea Mitu/Alicja Rosolska a ajuns în semifinalele turneului de la Bastad (Suedia).

Monica Niculescu și belgianca Yanina Wickmayer a trecut de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Zhaoxuan Yang (China), cap de serie numărul 1, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington. Cele două și-au asigurat un cec în valoare de 6.400 de dolari și 180 de puncte WTA. În finală, le vor înfrunta pe japonezele Shuko Aoyama/Risa Ozaki.

Perechea Andreea Mitu/Alicja Rosolska a câștigat în fața cuplului Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson, scor 6-3, 2-6, 10-8, și s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bastad (Suedia). Mitu și Rosolska și-au asigurat un cec în valoare de 3.435 de dolari și 110 puncte WTA și vor juca în semifinale împotriva cuplului ceh Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.