Perechea formată din Monica Niculescu și belgianca Yanina Wickmayer s-a calificat în finala probei de dublu la turneul de tenis de la Washington iar perechea româno-poloneză Andreea Mitu/Alicja Rosolska a ajuns în semifinalele turneului de la Bastad (Suedia).

Monica Niculescu și belgianca Yanina Wickmayer a trecut de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Zhaoxuan Yang (China), cap de serie numărul 1, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington. Cele două și-au asigurat un cec în valoare de 6.400 de dolari și 180 de puncte WTA. În finală, le vor înfrunta pe japonezele Shuko Aoyama/Risa Ozaki.

Perechea Andreea Mitu/Alicja Rosolska a câștigat în fața cuplului Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson, scor 6-3, 2-6, 10-8, și s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bastad (Suedia). Mitu și Rosolska și-au asigurat un cec în valoare de 3.435 de dolari și 110 puncte WTA și vor juca în semifinale împotriva cuplului ceh Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews