Jucătoarea din România, numărul 56 WTA, a trecut în două seturi de Veronica Cepede Royg din Paraguay, scor 6-2, 6-3.

Meciul a durat o ora și 28 de minute iar următoarea adversara pentru Monica Niculescu va fi învingătoarea dintre Svetlana Kuznetsova (Rusia, cap de serie numărul opt) și Qiang Wang (China, locul 66 WTA).

După retragerea Simonei Halep, de la care România spera la o medalie la simplu sau chiar la dublu mixt (urma să joace împreună cu Horia Tecău), țara noastră mai are o singură reprezentantă în turneul olimpic de tenis, Irina Begu. Aceasta o va întâlni în primul tur pe japoneza Nao Hibino.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews