ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


ACTUALIZARE 16:55 Jocelyn Rae și Laura Robson au câștigat super-tie-break-ul și s-au impus cu 6-3 1-6 10-8 în fața Simonei Halep și a Monicăi Niculescu. România rămâne însă în Grupa Mondială II, după ce a trecut de Marea Britanie cu 3-2. 

ACTUALIZARE 15.02 România a învins-o în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup și se menține al doilea eșalon valoric al competiției. 

Irina Begu a încheiat partida cu Marea Britanie după ce a trecut de Heather Watson, scor 6-4, 7-5.

Al treilea meci al zilei este cel de la dublu, dar meciul nu mai are nicio miză. Perechile care vor juca sunt următoarele: Sorana Cîrstea/Monica Niculescu - Laura Robson/Jocelyn Rae.

ACTUALIZARE 12.25 Simona Halep face un meci perfect și o învinge pe Konta în 71 de minute, 6-1, 6-3.

ACTUALIZARE 17.35 România se află la egalitate cu Marea Britanie după prima zi, scor 1-1, într-o întâlnire contând pentru menținerea în Grupa Mondială II din Fed Cup. 

 

Halep a învins-o sâmbătă pe Watson, scor 6-4, 6-1, dar Cîrstea a pierdut în fața Johannei Konta cu 6-2, 6-3 în al doilea meci al zilei.

Meciul s-a desfășurat în condiții cât se poate de tensionate, din cauza ieșirilor în decor ale căpitanului Ilie Năstase, care le-ar fi înjurat pe Johanna Konta și pe Anne Keothavong.

Președintele FRT, George Cosac, a anunțat oficial că Ilie Năstase va fi suspendat pentru meciurile de mâine din FED Cup.

 ȘTIRE INIȚIALĂ România conduce Marea Britanie cu 1-0, la Tenis Club IDU din Mamaia, într-o întâlnire contând pentru menținerea în Grupa Mondială II din Fed Cup.

În primul meci, Simona Halep a trecut de  Heather Watson cu 6-4, 6-1.

Al doilea meci al zilei este Sorana Cîrstea - Johanna Konta. Irina Begu s-a accidentat și locul ei a fost luat de Sorana Cărstea.
.
Duminică, începând cu ora 11.00, se vor juca meciurile Simona Halep - Johanna Konta, apoi Irina Begu - Heather Watson și al treilea meci, cel de la dublu: Sorana Cîrstea/Monica Niculescu - Laura Robson/Jocelyn Rae

Meciul dintre echipa României și selecționata Marii Britanii se desfășoară în condiții cât se poate de tensionate, din cauza ieșirilor în decor ale căpitanului Ilie Năstase. Românul e acuzat de mai multe publicații din Marea Britanie, între care BBC, Daily Mail sau The Guardian, că a făcut o glumă cu tentă rasistă despre copilul nenăscut al Serenei Williams: "Să vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolată cu lapte?", i-ar fi spus "Nasty" unui membru al echipei în timpul conferinței de presă premegătoare meciului.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews