Romfilatelia a introdus în circulație o emisiune de mărci poștale reprezentând-o pe Simona Halep, informează siteul instituției.

Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei Halep, iar marginea dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros.

Scopul acestei emisiuni de timbre este acela de a onora performanța jucătoarei de tenis, ajunsă pe locul unu mondial, precizează sursa citată.

Simona Halep a început să joace tenis la vârsta de 4 ani, fiind antrenată de fratele ei mai mare.

Cariera Simonei lucătoare de tenis a cunoscut o ascensiune începând cu anul 2013, pe care l-a încheiat pe poziția 11 în clasamentul Women’s Tennis Association (WTA).

De-a lungul activității sale sportive, până la câștigarea trofeului Roland Garros 2018, Simona Halep a câștigat alte 17 turnee WTA.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a acordat Simonei Halep, în ianuarie 2015, pentru rezultatele deosebite obținute, titlul de „Sportivul anului”.

Simona Halep a câștigat în 9 iunie 2018 turneul de Grand Slam de la Roland Garros , devenind cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews