Simona Halep a adus la București trofeul de la Wimbledon, prezentându-l românilor într-o festivitate desfășurată pe Arena Națională, la care au asistat peste 25.000 de oameni. La ceremonie au asistat mari sportivi precum Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Mihai Leu.

În declarația sa, Simona a mulțumit familiei, marilor campioni Virginia Ruzici și Ilie Năstase, lui Ion Țiriac și țării sale.

„Este seara noastră, nu doar a mea, pentru că am fost inspirată de toți acești campioni care mi-au transmis mesajele acestea. Am venit să împărțim bucuria asta. Vreau să mulțumesc mamei mele și familiei, antrenorilo, Virginei Ruzici, lui Ilie Năstase, care ne-a făcut să iubim acest sport, domnului Țiriac și României pentru că m-am născut aici.

Aveam emoții, eram intimidată. Dar eram lucidă și aveam încredere că pot face față acestui meci. Am vrut să intru prima, nu e nicio regulă. Coridorul până la teren poate fi intimidant. Nu m-am gândit la meci. M-am gândit că am echipamentul bun și că sunt gata să joc. Am avut emoții când am intrat pe teren”, a spus Simona Halep.

Campioana de la Wimbledon le-a transmis românilor să aibă încredere ei, pentru că astfel pot realiza orice.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteți mereu, o simt și atunci când merg la turnee, am foarte multi români alături de mine. Este un lucru deosebit că ați venit în seara asta atât de mulți să ne bucurăm împreună de acest trofeu!

Este extraordinar, îmi transmiteți atâta iubire și atâta bucurie (aplauze)...

Știu că avem nevoie un model în viață ca să fim motivați și inspirați, dar cel mai important lucru este să credem în noi. De aceea, dacă reușim să avem încredere în noi, în puterea noastră interioară, suntem în stare să facem orice! Vă doresc numai bine, vă mulțumesc că ați fost alături de mine într-un moment frumos!”, a spus Halep.

După această declarație, Simona Halep și Ion Țiriac au analizat finala de la Wimbledon câștigată de sportiva noastră în fața Serenei Williams.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews