Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a acordat Simonei Halep titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. 
 
„Vreau să mulțumesc pentru acest titlu. Este poate cel mai important din cariera mea. Este o onoare să fiu cetățean de onoare al Capitalei. Când am venit în Bucureți, acum zece ani, acest oraș era străin pentru mine, fiind de la Constanța, dar astăzi, cu atât mai mult astăzi, pot să spun că numesc acest oraș acasă. Mă simt emoționată și vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele plăcute. Toată lumea care m-a susținut și care mă critică. Pentru că atunci când primești critici te motivează mai mult să fii mai bună", s spus Simona Halep. 

„Sper în continuare să am rezultate cât mai bune, să bucur oamenii care mă urmăresc. Știu că nu e ușor, se trezesc noapte să vadă meciurile mele. Cred că am avut parte de tot ce a fost nevoie să ajung numărul unu mondial. Părinții mei, care m-au susținut de când am început tenisul, le mulțumesc foarte mult, fratele meu și toți antrenorii. Bineînțeles, domnul Ilie Năstase, care m-a motivat să ajung numărul unu mondial", a mai adăugat Halep.
 
Decizia de numire a lui Halep cetățean de onoare al Bucureștiului a fost luată cu unanimitate de voturi.

„Poate că pentru Simona Halep, cea care este iubită în întreaga lume, faptul că e cetățean de onoare al României nu e un titlu atât de mare, dar pentru mine, ca primar general, e un lucru deosebit să-i înmânăm acest titlu. Mi-aș dori ca și în privința educației și a sănătății pentru că trebuie să lăsăm în urma noastră lucruri bune pentru țară", a spus Gabriela Firea. 

Inițiativa aparține unui grup de consilieri generali PNL din cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews