Simona Halep a revenit în țară din China, după turneul de la Beijing în urma căruia a devenit noul lider mondial al tenisului feminin. 

Românca a fost aplaudată pe aeroport de fani și de jurnaliști. Aeronava cu care a revenit în țară a oprit în fața Salonului Prezidențial și prima care a coborât a fost jucătoarea română, urmată de mama ei. La scara avionului a fost întâmpinată de președintele FRT, George Cosac și de ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, care i-au oferit buchete de flori și un balon reprezentând cifra 1.

„Este chiar o onoare să fiu azi aici în fața dumneavoastră. Mi-ați făcut ziua mai frumoasă. Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Ziua aceasta va rămâne în istorie, o româncă a ajuns prima în lume. Le mulțumesc celor care au lucrat cu mine timp de 22 de ani, mă simt cam bătrână, dar nu sunt. Mulțumesc familiei pentru că a fost lângă mine în tot acest timp. Îi mulțumesc lui Andrei, încă mai am banda, manșeta lui din 2008, a fost primul meu idol. Îi mulțumesc lui Darren, chiar dacă nu e aici, o să-i traduc.

Îi mulțumesc domnului Țiriac pentru că a crezut în mine că pot să ajung aici. Această zi va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Vă mulțumesc. N-a fost deloc ușor, presiunea a fost destul de mare. Mereu a fost modelul meu în viață și în sport Gheorghe Hagi. Le mulțumesc tuturor.", a declarat Simona Halep pe Aeroportul Otopeni.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews